Kaikki on hyvin – improvisoituja tulevaisuuden uhkakuvia

Kaikki on hyvin 2018

Mielettömän sitruunan syksyllä 2017 railakkaasti tykittelemä esityskausi Kaikki on hyvin saa jatkoa helmikuussa, kun dystooppiset tulevaisuudenkuvat palaavat tutisuttamaan Teatteri Miilun pehmoisia penkkirivejä. Luvassa on kolme uutta ennennäkemätöntä improvisoitua näytelmää, jotka tarjoillaan yleisölle Mielettömän sitruunan dystopiajaoston entistäkin vahvemman kokoonpanon voimin.

Toisella Kaikki on hyvin -esityskaudella tutkaillaan edeltäjänsä tapaan erilaisia yhteiskuntia ja valtasuhteita, alistajia, alistuneita ja vielä alistumattomia. Esityskausi sopii sekä improvisaatioteatterin konkareille että ensikertalaisille – ja kaikille siltä väliltä! Jokainen näytelmä esittelee yleisön määrittämistä lähtökohdista syntyvän ainutlaatuisen maailman, jossa asiat ovat vinksahtaneet tavalla tai toisella epätoivottavaan suuntaan.

Nousevatko sorretut kapinaan? Sulaako mielivaltaisen diktaattorin jäätynyt sydän? Lentääkö toivo paremmasta huomisesta lopullisesti romukoppaan? Tule katsomaan, kuka selviää ja kuka ei! Vai selviääkö kukaan?

Esitysajat ja -paikka

Pe 23.2 klo 19
Pe 9.3 klo 19
Pe 16.3 klo 19

Esitys kestää noin tunnin.

PAIKKA: Teatteri Miilu, Sammonkatu 7.

Liput

8/5 euroa. Vain käteisellä. Varaathan tasarahan, jos mahdollista. Lipunmyynti avataan puoli tuntia ennen esitystä.

Varaa liput